top of page
Red Gift Boxes

Pozdravljeni, dragi prijatelji, veliki in mali!
 

Sem vaš dobri stari prijatelj, Božiček, in pravkar sem si vzel odmor od izdelovanja igrač, da vam povem o čudoviti storitvi, ki jo ponujamo tukaj, v srcu severnega tečaja.
 

🌟 Osebno Božičkovo video sporočilo za vaše ljubljene otroke! 🌟

 

Ste si kdaj želeli, da bi vaši otroci prejeli posebno, osebno sporočilo neposredno od mene? No, zdaj je to mogoče! Za samo 35 EUR+DDV vam bom, Božiček, poslal čarobno video sporočilo, prilagojeno posebej za vaše male junake.
 

Kaj boste prejeli?

 • Video, v katerem osebno nagovorim vaše otroke z njihovimi imeni.

 • Posebna omemba daril, ki jih bodo prejeli.

 • Osebna sporočila, ki jih boste želeli deliti s svojimi otroci.
   

Kako to deluje?

 1. Čarobni obrazec: Izpolnite naš enostaven obrazec z imeni vaših otrok, vašimi imeni, imenom darila in posebnimi sporočili, ki bi jih radi delili.

 2. Potrditev in plačilo: Ko izpolnite obrazec, vas kontaktiramo in  vam pošljemo račun. Nadaljujte s plačilom, da potrdite vaše naročilo.

 3. Pismo iz severnega tečaja: Po plačilu vam bomo do 24.12.2023 poslali čarobno QR kodo z osebnim posvetilom po e-pošti, s katero boste dostopali do video posnetka . QR koda je grafično obdelana in pripravljena za tisk - da jo lahko priložite k darilu. Prav tako vam na mail pošljemo link.

 4. Čarobni trenutek odprtja darila: Na božični večer ali jutro, ko vaš otrok odpre darilo, naj skenira QR kodo, ki jo boste priložili v darilo in si ogleda moje sporočilo!
   

Zakaj izbrati našo čarobno storitev?

 • Popolnoma osebno: Vsako sporočilo je ustvarjeno s srcem in pozornostjo.

 • Čarobno in nepozabno: Ustvarite trajne spomine, ki bodo vaše otroke napolnili z veseljem.

 • Udobno in enostavno: Vse uredite z nekaj preprostimi kliki.

 

🎁 Naročite zdaj in si zagotovite čarobno presenečenje za vaše otroke! 🎁

 

Z ljubeznijo,

Vaš Božiček

Santa's Love

IZPOLNITE OBRAZEC

Po oddanem obrazcu vam pošljemo uradni račun, ki ga plačate prek bančnega nakazila. Prav tako še enkrat skupaj preverimo vse prehodno poslane podatke.

Zahvaljujemo se vam za naročilo!

bottom of page