top of page
Search
  • Writer's pictureIgor Grofelnik

Še ena sanjska poroka - Alja in Matija

Vsaka poroka je edinstvena zgodba, ki pripoveduje o ljubezni, strasti in zaobljubi dveh srca. In čeprav smo priča številnim porokam, so nekatere med njimi tako posebne, da se jih spomnimo za vedno. Ena takšnih je bila poroka Alje in Matije.

Grad Bogenšperk, kjer sta mladoporočenca izrekla svoje zaobljube, je čarobno prizorišče z bogato zgodovino in osupljivo arhitekturo. Nahaja se na vzpetini sredi gozdnate pokrajine, kar ustvarja pravljično ozadje za tako pomemben dogodek. Njegovi obzidani vrtovi, starodavne kamnite stene in razkošne dvorane so priča mnogim zgodovinskim trenutkom in ljubezenskim zgodbam.

Alja in Matija sta se odločila za to lokacijo zaradi njene mistične lepote in čarobne atmosfere. Ko sta stopila skozi velika lesena vrata gradu, je čas kot da se je ustavil. Vse je bilo popolno: od dekoracije do glasbe in seveda, obljub, ki sta si jih izrekla pred svojimi najdražjimi.

Snemanje te čarobne poroke z IROCK VIDEO PRODUKCIJO je bilo resnično posebno doživetje. Naša ekipa je z veseljem ujela vsak smeh, vsak pogled in vsak trenutek sreče. Grad Bogenšperk je ponudil neskončno možnosti za čudovite posnetke, od panoramskih razgledov na okoliško pokrajino do intimnih trenutkov v grajskih dvoranah.

Ko se ozremo nazaj na ta dan, lahko z gotovostjo rečemo, da je bila poroka Alje in Matije ena tistih, ki ostanejo za vedno v srcu. In zahvaljujoč našemu videu, bodo lahko ti trenutki živeli večno, ne samo v spominu, ampak tudi na platnu.

Za konec bi radi izrazili svojo hvaležnost, da smo bili del te čudovite zgodbe. Alja in Matija, želimo vama vse najlepše na vaši skupni poti in se veselimo, da bomo vaš poročni dan delili z drugimi, ki iščejo inspiracijo za svojo zgodbo.


363 views0 comments
bottom of page