top of page
Search
  • Writer's pictureIgor Grofelnik

Video marketing na delu: naša izkušnja s podjetjem Novatel d. o. o. na Mednarodnem obrtnem sejmu

V svetu, kjer vizualna komunikacija prevladuje, je video marketing postal ena izmed najmočnejših orodij za podjetja, ki želijo povečati svojo prepoznavnost in doseči svojo ciljno publiko. To smo nedavno izkusili na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, kjer smo imeli priložnost sodelovati s podjetjem Novatel d. o. o.


Sejem v Celju je priložnost za podjetja, da se predstavijo širši javnosti, navežejo poslovne stike in razširijo svoje obzorje. V takem okolju je video material neprecenljiv. Omogoča podjetjem, da svoje izdelke in storitve predstavijo na dinamičen in zanimiv način, ki pritegne pozornost obiskovalcev.


Snemanje s podjetjem Novatel d. o. o. (www.novatel.si) je vedno zanimivo doživetje. Skozi objektiv kamere smo ujeli dinamiko sejma, interakcijo z obiskovalci in predstavitev njihovih izdelkov. Video je orodje, ki lahko ujame energijo in vzdušje dogodka ter ga prenese na širšo publiko preko družbenih omrežij, spletnih strani ali televizijskih oglasov.


Pomembnost video marketinga ni zgolj v estetiki ali dinamiki posnetkov, temveč v sposobnosti pripovedovanja zgodbe. Dobra video vsebina lahko podjetju omogoči, da svojo zgodbo pove na način, ki resnično odmeva pri njihovih potencialnih strankah.


Za zaključek bi radi poudarili, kako pomembno je za podjetja, da vlagajo v kakovostno video produkcijo. V IROCK VIDEO PRODUKCIJI (www.i-rock.org ali irockvideo.com) smo predani ustvarjanju visokokakovostnih videoposnetkov, ki pomagajo podjetjem rasti in se povezovati s svojo ciljno publiko. Če ste podjetje, ki išče priložnost za izboljšanje svoje vidnosti in povečanje svojega doseganja, nas kontaktirajte na info@i-rock.org ali 040 207 687. Veselimo se sodelovanja z vami in pripovedovanja vaše zgodbe skozi moč video vsebine.
14 views0 comments
bottom of page