top of page
Business Meeting

Vse se začne pri Dizajnu

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato bomo poskrbeli, da njen dovršen izgled odseva vse vaše konkurenčne prednosti in vas postavi pred trenutno konkurenco.

Potrudili se bomo, da se bo vaša spletna stran prilagajala vsem napravam, ki jih uporabljajo današnji potrošniki.

Digital Sketching

DIGITALNI MARKETING

Splet ponuja številna oglaševalska orodja in najrazličnejše prijeme, ki jih lahko uporabimo za povečevanje vaše prepoznavnosti, povpraševanja, prodaje, neposreden stik s potencialnimi strankami ter nadgradnjo odnosov z že obstoječimi. Svetovali vam bomo pravo pot za vas in za vaše podjetje.

KREATIVNOST

Verjamemo, da atraktivni vizuali, ki se prepletajo z zabavnimi in dovršenimi besedili, ujamejo potrošnikovo oko. Naša kreativna ekipa bo poskrbela, da boste izstopili iz množice in boste opaženi.

Creative Thoughts
Call Center Employee

PODPORA

Do svojih strank smo skrbni in odgovorni, zato vam ponujamo nenehno podporo, hitro odzivnost ter celovito svetovanje v vsakem trenutku. Zavedamo se, da je na spletu skorajda z vsakim dnem več uporabnih orodij za spodbujanje povpraševanja, zato smo ves čas na preži za tistimi, ki bodo idealna za vas. Nas in naših strank čas ne bo povozil.

GRAFIČNI DIZAJN

Oblikovanju je treba nameniti prav posebno pozornost, saj je nakup posameznega izdelka ali storitve pogosto odvisen od sodobne in prijetne grafične podobe. Naša kreativna ekipa bo poskrbela za oblikovanje spletnih strani, objave za družbena omrežja, medijske objave, oglase ter video posnetke, animacije in ilustracije.

Design Webpage
Screenshot 2021-09-02 at 11.43.44.png

UGODNO, HITRO IN ZANESLJIVO

Na podlagi večletnih izkušenj izpopolnjujemo proces hitre izdelave spletnih strani brez žrtvovanja kvalitete končnega izdelka. Naša ekipa se konstantno širi in izobražuje o najnovejših tehnologijah, kar se odraža tudi na naših izdelkih.

Business handshake

SPLETNA STRAN je TEMELJ VAŠEGA NASTOPANJA NA TRGU

Podjetje I-Rock Videoprodukcija je agencija za celostni spletni nastop, zato se zavezujemo, da vsakemu naročniku individualno svetujemo o aktivnostih, ki bodo po objavi spletne strani potrebne za dosego zastavljenih poslovnih ciljev.

Naročniki, ki so nam poleg izdelave spletne strani zaupali tudi izvajanje marketinških aktivnosti, vključujoč video produkcijo, dosegajo bistveno boljše rezultate v enakem časovnem okvirju, kot tisti, ki kombinirajo različne izvajalce. 

Primer spletne strani, ki smo jo dizajnirali in pripravili za naročnika.

bottom of page