top of page
Search
  • Writer's pictureIgor Grofelnik

Čarobna Poročna Zgodba Ane in Klemna na Posestvu Frjan

Julija 2023 je posestvo Frjan postalo prizorišče ene najlepših ljubezenskih zgodb. V osrčju naravnih lepot in miru sta svojo zaobljubo 'v dobrem in slabem' dala Ana in Klemen. Vsaka poroka je unikatna, a ta je bila nekaj res posebnega.


Ne samo, da je lokacija ponujala čudovito ozadje za njun veliki dan, ampak je bil celoten dogodek oblikovan z ljubeznijo in skrbnostjo. Ekipa ona-on je v sodelovanju s poročnim organizatorjem omisli.si/poroko poskrbela, da sta se Ana in Klemen lahko popolnoma posvetila drug drugemu, brez skrbi o logistiki ali morebitnih zapletih. Njuna vizija popolnega poročnega dneva je bila presegla vse pričakovanja.


Kot ključni del tega čarobnega dneva je IROCK VIDEO PRODUKCIJA posnela poročni film. Naša produkcija je zelo ponosna na sodelovanje in končni izdelek, ki bo Ani in Klemnu omogočil, da bosta ta poseben dan vedno znova doživljala. Vsak trenutek, vsak smeh, vsaka solza - vse je bilo ujeto v filmu, ki bo trajal večno.


Ko se ozremo nazaj na ta dan, smo hvaležni, da smo bili del te čudovite zgodbe. Ana in Klemen, želimo vama vse najlepše na vaši skupni poti in se veselimo, da bomo vaš poročni dan delili z drugimi, ki iščejo inspiracijo za svojo zgodbo.


https://siol.net/trendi/ona-on/video-spoznala-sta-se-na-ona-on-com-zdaj-dahnila-da-na-sanjski-poroki-6128750 views0 comments
bottom of page