top of page
Search
  • Writer's pictureIgor Grofelnik

Pomembnost videomarketinga z interaktivnimi video vsebinami za izobraževalne namene

Updated: Oct 18

V sodobnem digitalnem svetu je video vsebina postala ključno orodje za izobraževanje in usposabljanje. Video omogoča preprost in učinkovit prenos informacij prav tako pa interaktivni video vsebine dodajo novo dimenzijo izobraževalnemu procesu.


Zakaj so interaktivni video vsebine pomembne za izobraževanje?

  1. Povečana vključenost in zadržanje informacij: Interaktivni elementi v videu spodbujajo gledalce, da aktivno sodelujejo in s tem povečujejo njihovo zadržanje informacij.

  2. Prilagodljivo učenje: Gledalci lahko izbirajo med različnimi potmi ali temami znotraj videa, kar omogoča bolj prilagojeno in ciljno usmerjeno učno izkušnjo.

  3. Takojšnje povratne informacije: Interaktivni video vsebine lahko vključujejo kvize ali vprašanja, ki gledalcem omogočajo takojšnje preverjanje razumevanja in pridobivanje povratnih informacij.

  4. Večja angažiranost: Dinamična narava interaktivnih videov pritegne in ohranja pozornost gledalcev, kar povečuje njihovo angažiranost in zainteresiranost za vsebino.

V tem kontekstu smo imeli priložnost sodelovati z mag. Francijem Kotnikom (https://kotnik.pro), priznanim coachem iz področja čustvene inteligence. Skupaj smo ustvarili serijo krajših interaktivnih video vsebin.Za zaključek bi radi poudarili, kako ključno vlogo igra kakovostna video produkcija v uspehu izobraževalnih video vsebin. V IROCK VIDEO PRODUKCIJI smo predani ustvarjanju visokokakovostnih, interaktivnih videoposnetkov, ki pomagajo izobraževalnim institucijam, coachem in strokovnjakom povezati se s svojim občinstvom na globlji ravni. Če iščete partnerja, ki bo vaše izobraževalne vsebine dvignil na višjo raven, nas kontaktirajte na info@i-rock.org ali pa 040 207 687. Veselimo se sodelovanja z vami in pripovedovanja vaše izobraževalne zgodbe skozi moč video vsebine.

11 views0 comments
bottom of page