top of page

Uresničite svoj potencial z močjo video marketinga!

 

V digitalni dobi je video postal eno najmočnejših orodij za povezovanje z občinstvom. V I-ROCK VIDEO PRODUKCIJI verjamemo, da je video marketing ključ do uspešne in dolgotrajne povezave z vašimi strankami.

Zakaj izbrati naš video marketing?

Celovit pristop

Ponujamo vam celoten paket storitev, od ideje do distribucije.

 

Profesionalna oprema

Uporabljamo najnovejšo video opremo, ki zagotavlja kinematografsko kakovost posnetkov. Naš cilj je, da vaš poročni film izgleda kot pravi filmski spektakel.

Prilagojen pristop

Vsaka kampanja je prilagojena vašemu podjetju in vašim ciljem.

 

Izkušnje

Naša ekipa je specializirana za video marketing in ima bogate izkušnje na tem področju.

Naše storitve vključujejo:

 1. Strateško Načrtovanje: Skupaj z vami oblikujemo video marketinško strategijo, ki najbolj ustreza vašim ciljem in občinstvu.

 2. Produkcija Vsebine: Naše izkušene ekipe ustvarjajo kakovostne videoposnetke, ki odražajo vašo blagovno znamko in sporočilo.

 3. Optimizacija za Iskalnike (SEO): Poskrbimo, da so vaši videi optimizirani za iskalnike, da dosežejo čim večje občinstvo.

 4. Distribucija: Pomagamo vam pri izbiri pravih platform in kanalov za distribucijo vaših videoposnetkov.

 5. Analiza & Poročanje: Redno spremljamo uspešnost vaših video kampanj in vam zagotavljamo povratne informacije za neprekinjeno izboljšanje.

 

 

Ste pripravljeni izkoristiti moč video marketinga? Stopite v stik z nami in skupaj bomo zgradili uspešno kampanjo!

Za več informacij ali rezervacijo termina se obrnite na nas!

Kaj je video marketing in zakaj je pomemben za vsa podjetja?

Video marketing je strateška uporaba videoposnetkov za promocijo, informiranje ali motiviranje ciljne skupine glede določenega izdelka, storitve ali znamke. Vključuje vse, od krajših promocijskih napovednikov in izobraževalnih vsebin do daljših dokumentarnih filmov in izjav strank. Z rastjo digitalnih platform in socialnih omrežij, kot so YouTube, Facebook, Instagram in TikTok, je video marketing postal eno izmed najmočnejših orodij v marketinškem arzenalu podjetij.

Zakaj je video marketing tako pomemben? Razlogov je več:

 1. Povečanje zavzetosti: Ljudje so vizualna bitja. Videoposnetki pritegnejo pozornost in zadržijo gledalce dlje časa kot besedilo ali fotografije. Zanimiv in kakovosten video lahko občinstvu ponudi nepozabno izkušnjo in poglobi povezavo med znamko in potrošnikom.

 2. Povečanje konverzij: Video vsebine lahko povečajo konverzije na spletnih straneh, saj potrošnikom ponujajo jasen in prepričljiv vpogled v izdelke ali storitve.

 3. Izboljšanje SEO: Videoposnetki lahko izboljšajo vidljivost spletne strani v iskalnikih, še posebej, če so optimizirani za iskanje in če jih gledalci redno gledajo.

 4. Razširitev dosega: S pomočjo videa lahko podjetja dosežejo širše občinstvo, zlasti na platformah socialnih medij, kjer so videoposnetki pogosto deljeni in komentirani.

 5. Izgradnja zaupanja: Video omogoča podjetjem, da pokažejo svojo človeško plat, delijo zgodbe in izkazujejo strokovnost, kar vse pripomore k izgradnji zaupanja med znamko in njenimi strankami.

V današnji digitalni dobi je video marketing nujno orodje za vsako podjetje, ne glede na velikost ali industrijo. Omogoča podjetjem, da se učinkovito povežejo s svojim občinstvom, izboljšajo svojo vidljivost in povečajo prodajo. V svetu, kjer potrošniki pričakujejo vedno več vizualnih in interaktivnih izkušenj, je video marketing ključ do uspeha.

Zakaj je video marketing pomemben?

Video marketing je postala ključna komponenta sodobnih marketinških strategij, in to z dobrim razlogom. Tukaj je nekaj ključnih razlogov, zakaj je video marketing pomemben:

 1. Povečana zavzetost: Videoposnetki so vizualno privlačni in lahko hitro pritegnejo pozornost gledalcev. Zaradi svoje dinamične narave lahko videoposnetki zadržijo pozornost občinstva veliko dlje kot tradicionalne tekstovne vsebine.

 2. Večja konverzija: Študije so pokazale, da uporaba videa na prodajnih straneh ali v spletnih trgovinah lahko poveča konverzije. Videoposnetki omogočajo potrošnikom, da bolje razumejo izdelek ali storitev, kar lahko poveča njihovo zaupanje v nakup.

 3. Izboljšanje SEO: Spletni iskalniki, kot je Google, pogosto dajejo prednost vsebini z videi. Video vsebine lahko izboljšajo organsko rangiranje spletnih strani, kar poveča vidljivost in privablja več obiskovalcev.

 4. Doseganje širšega občinstva: S platformami, kot so YouTube, Facebook in Instagram, ki omogočajo deljenje videoposnetkov, lahko podjetja dosežejo globalno občinstvo. Viralni videoposnetki se lahko razširijo po svetu v nekaj urah.

 5. Izgradnja zaupanja: Videoposnetki omogočajo podjetjem, da svojim strankam pokažejo "obraz" za blagovno znamko, kar lahko poveča zaupanje in zvestobo blagovni znamki.

 6. Kompleksne informacije v preprosti obliki: Videi lahko zapletene koncepte predstavijo na preprost in razumljiv način, kar olajša razumevanje in asimilacijo informacij s strani občinstva.

 7. Podpora mobilnim uporabnikom: S povečanjem uporabe mobilnih naprav postaja video še posebej pomemben, saj veliko ljudi videoposnetke raje gleda na svojih telefonih ali tablicah.

 8. Izrazna moč: Z zvokom, gibanjem in vizualnimi elementi lahko video prenese čustva in ton, ki jih besedilo samo po sebi ne more, kar omogoča močnejšo povezavo z občinstvom.

 

V sodobnem digitalnem svetu je video marketing postal nujno orodje za vsako podjetje, ki želi izboljšati svojo vidljivost, povečati zavzetost občinstva in spodbuditi rast.

Paket "Romantični Začetek"

Trajanje: Celodnevno snemanje (do 8 ur)
Videograf: 1 profesionalni videograf
Končni Izdelek: 3-minutni video z vrhunci poroke
Dodatno: Digitalna dostava
Cena: 650 EUR


 

Video marketing je postala ključna sestavina marketinških strategij številnih podjetij, in različne študije so pokazale njegove pozitivne učinke. Tukaj je nekaj procentualnih podatkov, ki odražajo, kaj podjetja lahko dosežejo z video marketingom:

 1. Povečana konverzija: Dodajanje videa na prodajne strani lahko poveča konverzije za do 80%. (Vir: Unbounce)

 2. ROI: 83% podjetij trdi, da video ponuja dober donos na naložbo (ROI). Z nenehnim izboljševanjem video tehnologij je izdelava videoposnetkov postala bolj dostopna kot kdaj koli prej, kar pripomore k povečanju ROI. (Vir: HubSpot)

 3. Povečana zavzetost: Videoposnetki privabijo 2-3x več mesečnih obiskovalcev, podaljšajo čas zadržanja na strani in imajo 157% večje organsko rangiranje iz iskalnikov. (Vir: MarketingSherpa)

 4. Večja verjetnost nakupa: 64% uporabnikov je bolj verjetno, da bo kupilo izdelek ali storitev na spletu po ogledu videa. (Vir: HubSpot)

 5. Prednost mobilnim uporabnikom: Približno 90% potrošnikov gleda videoposnetke na svojih mobilnih napravah. Z naraščajočo uporabo mobilnih naprav se bo ta trend verjetno še povečal. (Vir: Google)

 6. Izboljšanje e-poštnega marketinga: Vključitev besede "video" v zadevo e-pošte lahko poveča stopnje odpiranja za 19% in stopnje klika za 65%, hkrati pa zmanjša odjave za 26%. (Vir: Syndacast)

 7. Večja zaupanja v blagovno znamko: Približno 57% potrošnikov trdi, da so videi dali več zaupanja za nakup na spletu. (Vir: Animoto)

Ta statistika jasno kaže, da je video marketing izjemno učinkovito orodje za povečanje vidljivosti, zavzetosti in konverzij za podjetja v različnih panogah.

Screenshot 2022-03-03 at 10.33.29.png

Toda video ni spremenil samo načina trženja podjetij in nakupovanja potrošnikov. Z njim se je spremenil tudi način, kako se prodajalci povezujejo s potencialnimi strankami ter kako servisne ekipe podpirajo in razveseljujejo svoje stranke. Skratka, video je neverjetno uporaben v celotnem marketingu in ne samo za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Morda ne veste, da vam videoposnetek pomaga tudi pri boljši uvrstitvi vaše spletne strani v iskalniku Google. Ne samo da pomaga pri boljši uvrstitvi vašega spletnega mesta, temveč vam prinaša tudi večjo izpostavljenost rezultatov, predvsem zaradi velikosti in atraktivne narave predogledov videoposnetkov.

 

 • Insivia navaja, da je 53-krat večja verjetnost, da bo spletno mesto doseglo prvo stran Googla, če le-to vključuje video. 

 

Kaj pa v prihodnosti? Pomembnost promocije s pomočjo kakovostnih video vsebin bo le še večja.

 

 • Izvršni direktor Facebooka trdi, da bodo vsebine na Facebook-u do leta 2023 v celoti "video" vsebine. 

 • Cisco navaja, da bodo v letu 2022 spletni videoposnetki predstavljali več kot 82 % vsega potrošniškega internetnega prometa –  kar predstavlja 15-krat več kot leta 2017.

Screenshot 2022-03-14 at 12.36.04.png

Izid je prav neverjeten, kajne?

Ključna priljubljenost videoposnetkov leži v njihovi sposobnosti, da se na preprost način povežejo s potencialnimi in obstoječimi strankami prek različnih platform. Ta medij lahko močno vpliva na poslovanje podjetij, ne glede na njihovo velikost. Tako majhna kot velika podjetja videoposnetke vse bolj učinkovito uporabljajo za privabljanje novih strank in vzdrževanje kvalitetnih odnosov z že pridobljenimi.

Videoposnetek je izjemno prilagodljivo orodje, ki podjetjem služi skozi celotno nakupno pot stranke in ima moč, da ne poveča le angažiranosti, temveč tudi poglobi povezanost s potrošnikom. Napredna analitika omogoča podjetjem, da kvalificirajo zainteresirane stranke in dajo prednost tistim, ki so morda manj odzivni.

Gary Stevens, vodja raziskav pri HostingCanada.org, je dejal: "Z re-targetingom obiskovalcev našega spletnega mesta preko družbenih medijev smo dosegli 47 % povečanje vrednosti obiskovalcev celotnega spletnega mesta." Objavljanje videoposnetkov na platformah, kot je Facebook, je eden glavnih razlogov, zakaj je v letu 2018 kar 93% podjetij potrdilo pridobitev nove stranke zaradi videa.

Danes je video dostopen za podjetja vseh velikosti, tako v smislu proračuna kot tudi v smislu doseganja ciljnega občinstva. Kar 45% tržnikov načrtuje dodajanje YouTube kanala v svojo marketinško strategijo v prihodnjem letu. Boste med njimi tudi vi?

Kakšne so prednosti video marketinga?

social-media-marketing-words-on-wooden-blocks-2021-09-04-13-08-57-utc.jpg

Video marketing prinaša številne prednosti za podjetja in blagovne znamke v današnji digitalni dobi. Tukaj je nekaj ključnih prednosti video marketinga:

 1. Povečana zavzetost: Videoposnetki so vizualno privlačni in lahko hitro pritegnejo pozornost gledalcev. Zaradi svoje dinamične narave so videoposnetki bolj verjetno deljeni in komentirani na družbenih medijih v primerjavi z drugimi oblikami vsebine.

 2. Večja konverzija: Študije so pokazale, da video vsebine lahko povečajo konverzije na spletnih straneh, saj gledalcem ponujajo jasen in prepričljiv vpogled v izdelke ali storitve.

 3. Izboljšanje SEO: Videoposnetki lahko izboljšajo organsko rangiranje spletne strani v iskalnikih, saj spletni iskalniki, kot je Google, dajejo prednost kakovostni video vsebini.

 4. Doseganje širšega občinstva: Video omogoča podjetjem, da dosežejo globalno občinstvo, zlasti na platformah, kot so YouTube in Facebook, kjer je video vsebina še posebej priljubljena.

 5. Izgradnja zaupanja: Videoposnetki omogočajo podjetjem, da svojim strankam pokažejo "obraz" za blagovno znamko, kar lahko poveča zaupanje in zvestobo blagovni znamki.

 6. Kompleksne informacije v preprosti obliki: Videi lahko zapletene koncepte predstavijo na preprost in razumljiv način, kar olajša razumevanje in asimilacijo informacij s strani občinstva.

 7. Podpora mobilnim uporabnikom: Z naraščajočo uporabo mobilnih naprav postaja video še posebej pomemben, saj se videoposnetki na mobilnih napravah običajno predvajajo bolje kot tradicionalne tekstovne vsebine.

 8. Močna emocionalna povezava: Videoposnetki lahko prenašajo čustva in ustvarjajo močnejšo emocionalno povezavo z gledalci v primerjavi z besedilom ali fotografijami.

 9. Merljivost: Večina video platform ponuja podrobno analitiko, ki podjetjem omogoča spremljanje uspešnosti njihovih videoposnetkov in prilagajanje strategij na podlagi teh podatkov.

 10. Večja prilagodljivost: Videi se lahko prilagajajo različnim platformam, ciljnim skupinam in marketinškim ciljem, kar podjetjem omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju svojih sporočil.

 

V luči teh prednosti postaja jasno, zakaj je video marketing postal tako pomemben del marketinških strategij številnih podjetij.

Screenshot 2022-03-17 at 17.15.47.png

Kako torej hitro začeti in doseči rezultate?

Začnete lahko preprosto: uporabite svoj pametni telefon. V današnjem času je to eno izmed najbolj dostopnih orodij za ustvarjanje temeljnih video vsebin. Če so videi, posneti z mobilno napravo, primerni za YouTube zvezdnike, potem so verjetno primerni tudi za vaš začetek v svetu videoprodukcije. Vendar ne smemo pozabiti, da z višjo kakovostjo videa raste tudi zaupanje in kredibilnost pri gledalcih. Zato je ključno razmisliti o kakovosti videoposnetkov, ki jih objavljate. Če na primer želite predstaviti vrhunski izdelek, ni najboljše, da ga predstavite z videom srednje kakovosti, posnetim na telefon. Tak pristop lahko vaši blagovni znamki naredi več škode kot koristi. V situacijah, kjer je kakovost ključna, je priporočljivo angažirati profesionalno videoprodukcijsko ekipo. Ne le da vam bodo pomagali pri snemanju, ampak bodo prispevali tudi k učinkoviti promociji. S profesionalnim pristopom boste hitreje povečali prepoznavnost svoje blagovne znamke in posledično tudi povpraševanje po vašem izdelku.

ZATO NE ODLAŠAJTE IN NAS
ŠE DANES KONTAKTIRAJTE
TER Z NAMI HITREJE PRITEGNITE 
POZORNOST VAŠIH STRANK!
 

Naročite se na brezplačni posvet.

bottom of page